Nyelv / Language

Ismerje meg cégünket

Mint minden cég életében, így a Mind Center Tanácsadó és Szolgáltató Kft. életében az a legfontosabb, hogy egyre jobban, hatékonyabban működjön, folyamatosan fejlődjön.
Tovább>>>

Tekintse meg referenciáinkat

Ha Önt nem győzik meg a száraz tények, akkor tekintse meg azok listáját, akik már mellettünk döntöttek.
Tovább>>>

Partnereink

Tekintse meg partnereinket.
Tovább>>> 

Kapcsolat

Ismerje meg kollégáinkat, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.
Tovább>>>

A Mind Center Kft. a korábbi évek gyakorlatának megfelelően nagy hangsúlyt kíván fektetni Partnerei teljes körű kiszolgálására. Ennek a törekvésének megfelelően szem előtt tartja Partnerei tájékoztatását, a képzési piacon elérhető új lehetőségekről mind szakmai mind finanszírozási szempontból.

Képző cégként is fontosnak tartjuk a képzési célok megvalósításához szükséges források biztosítását, így örömmel értesítjük, hogy az Új Széchényi Terv társadalmi vitája lezárult, hivatalosan is véglegesítve ezzel a pályázati kiírások jelentős részét.  Az új kiírások képzések finanszírozását is lehetővé teszik KKV-k számára, a Közép-magyarországi régión kívül abban az esetben, ha az adott vállalkozás már rendelkezik az Új Széchényi Terv pályázatai közül egy támogatott gazdaságfejlesztési vagy beruházási projekttel.

Ez a képzési támogatás jó lehetőséget biztosít arra, hogy egyébként is fejlesztésre szánt forrásainak hasznát megsokszorozza és egy 100%-ban támogatott képzési pályázatot is benyújtson.

A Mind Center Kft., mint képzési pályázatok potenciális képzője a fenti lehetőség biztosítását együttműködési megállapodás keretében a Pályázat és Projekt Menedzsment Iroda Kft.-vel közösen együttműködve kívánja biztosítani, levéve a pályázás és megvalósítás adminisztratív terhét az Ön válláról.

Amennyiben az Új Széchényi Terv képzési vagy fejlesztési pályázataival kapcsolatosan információra lenne szüksége kérjük, látogasson el a www.mppi.hu weboldalra vagy keresse tanácsadóinkat.

 

 

Mind Pályázat és Projekt Menedzsment Kft.
1145 Budapest, Thököly út 174.
 
Tel: + 36 1 787-6199
Tel/Fax: + 36 1 787-6198
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.mppi.hu;

Mind Pályázat és Projekt Menedzsment Iroda Kft.

1149 Budapest, Mexikói út 18.
Tel: + 36 1 787-6199

Tel/Fax: + 36 1 787-6198

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.mppi.hu;

 

 

mppi_logo